0.807.00

Moliūgų sėklų pagardai

Moliūgų sėklų miltai

 

Maistui. Tinka sausiems pusryčiams, mėsai, salotoms

Gerina medžiagų apykaitą, psichinę būklę, sąnarių elastingumą, mažina kraujospūdį, odos uždegimą, stiprina širdį, reguliuoja cukrų kraujyje (diabetikams), gydo šlapimo takus, slopina depresiją, artritą, krūties vėžio riziką, prostatos vėžio ląstelių augimą. Fitoestrogenai ir fitosteroliai mažina menopauzės simptomus. Skatina plaukų augimą. Tyrimai parodė, kad vyrams, kurie 24 savaites gėrė aliejų, ataugo 40% plaukų. Vitaminų C, E, B, A, PP, Omega 6-36-62%, nesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų, cinko, fosforo. Miristinės ir palmitino rūgšties (cholesterogeninių sočiųjų riebalų rūgščių) kiekis 12–18%. Bendras nesočiųjų rūgščių kiekis 73–80%.

Pirkti Dabar!

Aprašymas

Moliūgų sėklų miltai

 

Maistui. Tinka sausiems pusryčiams, mėsai, salotoms

Gerina medžiagų apykaitą, psichinę būklę, sąnarių elastingumą, mažina kraujospūdį, odos uždegimą, stiprina širdį, reguliuoja cukrų kraujyje (diabetikams), gydo šlapimo takus, slopina depresiją, artritą, krūties vėžio riziką, prostatos vėžio ląstelių augimą. Fitoestrogenai ir fitosteroliai mažina menopauzės simptomus. Skatina plaukų augimą. Tyrimai parodė, kad vyrams, kurie 24 savaites gėrė aliejų, ataugo 40% plaukų. Vitaminų C, E, B, A, PP, Omega 6-36-62%, nesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų, cinko, fosforo. Miristinės ir palmitino rūgšties (cholesterogeninių sočiųjų riebalų rūgščių) kiekis 12–18%. Bendras nesočiųjų rūgščių kiekis 73–80%.

Receptai

  1. Sausi pusryčiai: sumaišyti avižas, įvairius riešutus, saulėgrąžas, razinas, datules, įberti sezamo, linų, moliūgų sėklų, žemės, migdolų, graikinių, kedrų riešutų ar jų miltus. Valgyti su pienu ar iš sezamo sėklų miltų pagamintu pienu.
  2. Nugarinės paruošimas. Prieš kepant nugarinės kepsnius patartina kelias minutes palaikyti mėsą aliejuje. Apvolioti išplaktame kiaušinyje ir sėklų ar riešutų miltuose.
  3. Baltojo, juodojo sezamo, migdolų, lazdynų, graikinių, kedrų riešutų pienas. Sėklas ar riešutus sumalti arba naudoti sėklų, riešutų miltus. 5-6 šaukštus miltų užpilti verdančiu vandeniu. Tinka maišyti vandenį ir pieną, santykiu 1:1.
  4. Pyragas. 400 ml migdolų, ar graikinių, ar lazdynų, ar kedrų riešutų, ar kvietinių miltų, 4 kiaušiniai, 100 ml cukraus, 200 gr sviesto. Kiaušinius išplakti, įpilti išlydytą ar susmulkintą sviestą, cukraus, miltus. Išmaišyti. Paskleisti skardoje. Tinka uždėti šaldytus ar šviežius vaisius: slyvas, persikus, abrikosus, vyšnias.

https://daivaseskauskaite.lt                                      dr. Daiva Šeškauskaitė. T.+37069945718.                                                                Galioja 6 mėn.

Papildoma informacija

Talpa:

1 kg, 100 gr, 2 kg, 200 gr, 5 kg, 500 gr

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Moliūgų sėklų pagardai”

Susiję įrašai

Įrašykite ieškomą raktažodį ir paspauskite "Enter", kad pradėti ieškoti. Paspauskite "ESC", kad uždaryti paiešką.

Grįžti į Viršų