Akcija!

Kedrų riešutų aliejus

Odai, plaukams, kūnui, maistui, kaukėms, skilinėjančioms lūpoms

F, A, E, D, B2, B3 vitaminai, geležis, kalcis, magnis, fosforas, cinkas, baltymai ir ląsteliena. Odos, virškinamojo trakto ligoms. Gerti ryte.

 

https://daivaseskauskaite.lt       dr. Daiva Šeškauskaitė        T.+37069945718

 

Pirkti Dabar!
Kategorija: Žyma:

Aprašymas

F, A, E, D, B2, B3 vitaminai, geležis, kalcis, magnis, fosforas, cinkas, baltymai ir ląsteliena. Odos, virškinamojo trakto ligoms. Gerti ryte.

Paskaninti omletus, troškinius, salotas, raugintus kopūstus, užtepėles, mėsą, sriubą, sriubas, įvairius patiekalus.

Riebalai aprūpina organizmą sočiosiomis ir nesočiosiomis riebalų rūgštimis, kurios padeda pasisavinti vitaminus (A, D, E, K), ląstelių membranų sintezei, gamina energiją. Aliejuose yra daug nesočiųjų riebalų rūgščių. Sočiųjų riebalų rūgščių yra tik kokoso riešutų aliejuje. Mononesočiųjų ir polinesočiųjų – omega 3 riebalų rūgščių turi linų sėmenų, moliūgų, graikinių riešutų, kanapių sėklų aliejai. Omega 6 riebalų rūgščių turi saulėgrąžų, aguonų, žemės riešutų, vynuogių kauliukų aliejus. Jos vykdo smegenų regeneraciją, gamina audinių hormonus, reguliuoja kraujospūdį, kraujo takumą, imuninės sistemos veiklą, padeda formuotis ląstelės membranoms, užtikrina nervų laidumą, sintetina mediatorius. Aliejai gydo hemorojų, turintiems užkietėjusius vidurius patartina kiekvieną dieną gerti po 3 šaukštus.

Cedar nut oil

Vitamins F, A, E, D, B2, B3, iron, calcium, magnesium, phosphorus, zinc, protein and fiber. Skin, digestive tract diseases. Drink in the morning.

Receptai

  1. Garšvas, dilgėles, nuplikyti ar palaikyti kelias minutes verdančiame vandenyje. Valgyti užpylus vienu ar keliais aliejais, paskaninti baltu sūriu.
  2. Saulėgrąžų, žemės riešutų aliejuje kepti išvirtus įvairius koldūnus.
  3. Nugarinės paruošimas. Prieš kepant nugarinės kepsnius patartina kelias minutes palaikyti mėsą aliejuje. Apvolioti išplaktame kiaušinyje ir sėklų ar riešutų miltuose.
  4. Garnyras: pomidorai, agurkai, paprika arba žali ar rauginti kopūstai, pagardinti vienu ar keliais aliejais: baltojo ar juodojo sezamo, kanapių, linų, moliūgų, migdolų, lazdynų, graikinių, kedrų riešutų. Agurkų, pomidorų, paprikos salotos, užpiltos aliejumi ar aliejais, tinka prie makaronų.
  5. Vaisių salotos. Supjaustyti vaisius: bananus, obuolius, apelsinus, mango, kivi, vynuoges ir kt. Užpilti vienu ar keliais aliejais.

Laikyti tamsoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Gerti ryte. Uždaryta galioja 18 mėn. Atidarytas 8 mėn.

Susiję įrašai

Įrašykite ieškomą raktažodį ir paspauskite "Enter", kad pradėti ieškoti. Paspauskite "ESC", kad uždaryti paiešką.

Grįžti į Viršų