Bičių terapija

Bičių terapija arba bičių lova. Bičių namas, kuriame gyvena bitės, o virš bičių galima ilsėtis, miegoti, gydytis.

Apiterapija su bitėmis.

Mokslininkų sodyba, Sargeliai 7, Raseinių r.

Kviečiame praleisti valandą, dvi ar naktį bičių namelyje. Gulėsite ir girdėsite bičių dūzgimą, kuris veikia raminamai. Po 10 – 15 minučių paprastai žmonės atsipalaiduoja.

Miegojimo virš bičių avilių nauda sveikatai

Apiterapija yra alternatyvi medicinos forma, siekiant pagerinti sveikatą ir gydyti įvairias ligas. Apiterapija bičių namelyje yra viena iš alternatyvių apiterapijos formų. Bičių veikimas turi terapinį poveikį organizmui, kai gulima ant gulto, kuriame yra bičių šeima. Terapija mažina uždegimus, skausmą, stiprina imunitetą, nervų, kenčiantiems nuo depresijos, miego sutrikimų, endokrininę, širdies, kraujagyslių, reumatinei, dermatologinei, urologinei, ginekologinei, kardiologinei, raumenų, kaulų sistemai, gerina kraujotaką, kvėpavimo, lėtines ligas, normalizuoja vyrų potenciją, šalina nemigą.

  Atsiranda visiškas fizinis ir emocinis atsipalaidavimas, kuris sukelia geresnę žmogaus psichoemocinę būklę. Pagerina žmogaus organizmo darbingumą, audinių regeneraciją, didesnį imunitetą, reaktyvumą, gebėjimą prisitaikyti.
Sergant viršutinių kvėpavimo takų ligomis gulėjimas su bitėmis ar bičių namelyje valo bronchus, atpalaiduoja spazmus, palengvina skreplių pašalinimą. Mažina tuberkuliozės tikimybę, šalina viršutinių kvėpavimo takų infekcijų simptomus, dezinfekuoja organizmą, skatina imuninės sistemos ląstelių gamybą.
Subalansuoja simpatinę ir parasimpatinę nervų sistemą, šalina nuovargį, stresą, įtampą.
Palengvina detoksikaciją, normalizuoja medžiagų apykaitą, šalina viršsvorį, polinkį persivalgyti. Vibracija avilyje šalina smėlį, akmenis iš inkstų.
Pagerėja miego kokybė. Tai naudinga žmonėms, dirbantiems sunkų fizinį darbą arba operuojamiems.

Mikrovibracija. Bitės, vėduodamos sparnais virš korių, išgarintų drėgmę iš nektaro. Taip brandinamas medus. Žmogui, gulinčiam ant bičių avilio – gulto, tai lengvas vibromasažas, teigiamai veikiantis nervų, kraujotakos ir raumenų sistemą, gerina pusiausvyros būseną.
Aromaterapija – daugybė augalų, iš atneštų bičių nektaro, medaus, propolio kvapas – visa tai atpalaiduoja ir skatina užmigti.
Bičių dūzgimas sukelia meditacinio transo būseną.
Bitės gali dūzgti neskraidydamos ir nejudindamos sparnų – šia savybe pasižymi tik bitės. Bičių dūzgimas – tai raumenų vibracijos garsas, kai raumenys dirba ne plasnojant.
Skraidančios bitės skleidžia skirtingus dūžius, tyrimuose nurodoma maždaug 150-250 Hz dūžių dažnis per sekundę. Avilio viduje vėduoklės metu bitė savo dūzgimo dažnį sumažina maždaug iki 190 Hz. Kai nori spiesti arba bitės piktos dažnis keičiasi.

Bičių lova uždengta paklode arba čiužiniu.

Apiterapija. 1 valandą gulėjimas bičių namelyje kainuoja 25 Eur. Naktis 100 Eur.

Bee therapy
Bee bed
Bee apitherapy

Bee house

Parašė straipsnių: 95

Parašykite komentarą

Susiję įrašai

Įrašykite ieškomą raktažodį ir paspauskite "Enter", kad pradėti ieškoti. Paspauskite "ESC", kad uždaryti paiešką.

Grįžti į Viršų